Help, mijn bedrijf heeft data! 5 workshops van het KennisDC Logistiek Gelderland

17-02-2020 -

Leer in 5 workshops de waarde van uw bedrijfsdata kennen!Kennis DC
Wilt u weten wat u kunt doen met uw bedrijfsdata? Hoe u uw bedrijfsdata voor u kunt laten werken? Wilt u de taal van data science leren spreken? Of wilt u ‘gewoon’ nu eindelijk wel eens weten wat data science is?
In april en mei organiseert het KennisDC Logistiek Gelderland vijf workshops rond het thema ‘data science’, speciaal voor logistieke ondernemers.

Wat gaan we doen?
Tijdens vijf dinsdagmiddagen leert u hoe je bedrijfsdata kunt omzetten in informatie waarmee u kunt sturen op uw bedrijfsdoelen. U wordt op een laagdrempelige en interactieve manier begeleid door experts uit het werkveld en het onderwijs. Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden, discussies en kleine oefeningen wordt u geïntroduceerd in het betreffende datascience-onderwerp en de potentiële meerwaarde ervan. We laten u zien hoe u, door uw bedrijfsdata te analyseren, gericht kunt anticiperen op de toekomst (forecasting), maken we duidelijk hoe u aan de hand van informatie uit bedrijfssystemen, de bedrijfsprocessen kunt visualiseren én verbeteren (proces mining) en maken we het verband tussen data science en blockchain duidelijk. Tot slot maken we in de laatste workshop Business Intelligence wat u met de inhoud van uw databases kunt doen.

Voor wie?
De workshops zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de logistieke sector. U bent directeur/eigenaar van mkb-bedrijf of werkzaam als bedrijfscontroller, planner of kwaliteitsmedewerker.

In het kort
Locatie HAN, Campus Arnhem
Data 14 en 21 april, 12, 19 en 26 mei 2020
Lesdag Dinsdag
Tijd 15:30 – 20:00 uur
Duur 5 Workshops
Kosten € 625,- excl btw per persoon, voor de gehele reeks

Meer informatie
Er wordt hard gewerkt aan een overzichtelijk platform waar u alle informatie kunt vinden. Wij houden u graag op de hoogte. Meld u aan voor de mailinglijst van het KennisDC. U ontvang dan automatisch een bericht wanneer de informatie beschikbaar is.
Wilt u zeker zijn van een plek voor deze workshops? Laat uw deelname alvast weten door een bericht te sturen naar kennisdclogistiekGLD@han.nl.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Jan Jansen, coördinator workshops, of via het eerder genoemde e-mailadres van het KennisDC Logistiek Gelderland.

« Terug
×