Logistiek Café 31 oktober 2018

11-10-2018 -

Logistiek Café –  woensdag 31 oktober 2018
vanaf 17.00 uur – Hotel Nimma

Het LEC Regio Nijmegen nodigt je graag uit voor de nieuwe editie van het Logistieke Café op woensdag 31 oktober aanstaande vanaf 17.00 uur bij Hotel Nimma. Met het doel om de logistieke markt actiever te betrekken bij alle innovaties en andere ontwikkelingen binnen de branche.

Onze tweetal sprekers Dick Bos van Start-up Nijmegen en Güven Erkaslan van GE-advies zullen tot de verbeelding spreken. Dick laat u kennis maken met de succesformule voor startende ondernemers die begeleid worden door ervaren ondernemers. Güven gaat in op de juridische aspecten binnen de digitale wereld. Interessante gespreksonderwerpen dus!

Daarna blijft er voldoende tijd over om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

Bent u aanwezig bij het logistiek café op woensdag 31 oktober? Klik op onderstaande button en meld u aan door het formulier in te vullen.

Ja, ik meld me aan!

Heeft u zich al aangemeld? En deze datum in uw agenda gezet? Fantastisch, dan zien we u op woensdag 31 oktober in Hotel NIMMA!

Adresgegevens:
Hotel Nimma
Weurtseweg 478
6541BE Nijmegen

Voor vragen, neem contact op met Gerard Jansen via  06-26082065 of gerard@lecregionijmegen.nl

« Terug
×