Digitaliseren mkb: Digitale Werkplaats Rivierenland

Digitaliseren mkb: Digitale Werkplaats Rivierenland
Ondernemend Rivierenland (ONR), een project van ROC Rivor, bereidt een Digitale Werkplaats voor zijn leerlingen voor. Het streven is om in het nieuwe schooljaar met projecten te beginnen op gebied van online sales, marketing, dataverwerking en automatisering.
Twee studenten van Avans Hogeschool helpen ROC Rivor met de ontwikkeling van de huisstijl en het digitale platform dat voor de Werkplaats nodig is. Daarvoor hebben ze enkele vragen aan mkb-ondernemers. De eerste vraag: een korte lijst in te vullen, die via deze link bereikbaar is.
Digitale Werkplaatsen zijn opgericht door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, onderwijsinstellingen, lokale overheden en bedrijfsleven. Als mkb-ondernemer word je hier door studenten uit het hbo, mbo of wo, docenten en verschillende experts, op maat geholpen met digitaliseren. Denk daarbij aan online sales & marketing, data en automatisering; van je website op orde krijgen tot het gebruiken van data om bedrijfsprocessen beter in te richten.
Ondernemend Rivierenland (ONR) is een samenwerking van ROC Rivor, het regionaal bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen. ONR stimuleert ondernemend gedrag en faciliteert (startende) ondernemers. ONR wordt gesteund door de provincie Gelderland en het Ministerie van OCW.
Meer informatie hier