Instapevent Off-Road bij CTU Tiel

Instapevent Off-Road bij CTU Tiel
Drukke zeehavens, volle wegen: binnenvaart van containers biedt een robuust alternatief. Dat is donderdag 2 november vanaf 15.00 uur te zien en horen op de container-overslagterminal van CTU in Tiel.

Het zogeheten 0344 Off Road Instapevent biedt behalve een rondleiding over de multimodale terminal nadere uitleg over de vaste routes tussen Tiel en de havens van Rotterdam en Antwerpen. Export en import kunnen over vaste routes -en op vaste tijden- levert betrouwbaarheid en biedt congestie het hoofd.

Overstappen naar containervervoer per schip voor MKB heeft veel voordelen, aldus de samenwerkende bedrijven en organisatie in Tiel. Niet alleen een concurrerende prijs, ook minder kans op diefstal van goederen, ontwijken van files en klimaatvriendelijk transporteren zijn hier trefwoorden. Vanaf de terminal worden containers op afroep bij bedrijven bezorgd. Tijdens het event zijn verladers, transporteurs en Off Road-deskundigen in staat alle vragen te beantwoorden.
 
De bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, CTU, Logistics Valley Rivierenland, Regio Rivierenland, FruitDelta Rivierenland, Joint Corridors Off-Road, Greening Corridors, Topsector Logistiek en de HAN.
Deelname is gratis.