Leerambassadeurs gezocht

Leerambassadeurs gezocht
Bent u een bedrijf of instelling met meer dan 50 medewerkers? Heeft u praktisch geschoolde medewerkers in dienst? Dan is dit bericht voor u! CNV James biedt een unieke kans om uw organisatie te verrijken met gecertificeerde Leerambassadeurs.
 
Wat houdt het in? Leerambassadeurs zijn collega's die speciaal zijn opgeleid om leerprocessen en leervragen te signaleren binnen uw organisatie. Deze ambassadeurs spelen een essentiële rol in het bevorderen van een cultuur van continu leren en ontwikkelen, waardoor de competenties en tevredenheid van uw werknemers worden versterkt.
 
De training tot Leerambassadeur duurt slechts 2 dagen, maar de impact is langdurig. Door Leerambassadeurs in te zetten, creëert u een omgeving waarin leren niet langer beperkt is tot formele educatieve instellingen, maar integraal deel uitmaakt van de dagelijkse werkzaamheden.

Enkele belangrijke randvoorwaarden voor deelname aan dit programma zijn:
 
- Uw bedrijf heeft meer dan 50 medewerkers.
- Er zijn scholingsmogelijkheden beschikbaar binnen uw organisatie.
- U heeft ruimte voor minimaal 2 Leerambassadeurs.
- Commitment voor een periode van 1,5 jaar is vereist, waarbij bij vertrek van een Leerambassadeur een nieuwe wordt aangesteld.
- Het project is al gestart op 1 januari 2024, maar instappen is nog mogelijk in overleg.
 
Hoe werkt het in de praktijk? Stelt u zich eens voor: uw Leerambassadeur signaleert dagelijkse leerprocessen en moedigt collega's aan om bewust te worden van kleine, positieve leerervaringen op de werkvloer. Door deze aanpak wordt werken synoniem aan leren, waardoor uw werknemers zich steeds competenter voelen en nieuwe leerervaringen worden gestimuleerd.
 
We zijn ervan overtuigd dat dit initiatief niet alleen de ontwikkeling van uw werknemers zal bevorderen, maar ook een positieve invloed zal hebben op het succes van uw organisatie als geheel.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse om deel te nemen aan dit programma? Neem dan contact op met leerambassadeur@cnv.nl