Logistics Valley op Provada

Logistics Valley op Provada
Logistics Valley is eind oktober op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam met een stand. De Gelderse transportcorridor wordt er gepromoot.
De beurs in Amsterdam wordt gehouden in de RAI en is te bezoeken op 26, 27 en 28 oktober. Wie erheen wil, moet dat dit jaar op eigen kosten doen. Op de achtergrond is Provincie Gelderland wel aanwezig, er is informatie over bedrijfsvestiging of -verplaatsing in de provincie te krijgen.
Namens Gelderland ontvangt Tom Runhaar van Oost NV er gesprekspartners, die hij eventueel naar ándere logistieke knooppunten kan verwijzen. Ondernemers met vestigings- of uitbreidingplannen zijn immers meer dan welkom in de provincie.
De stand bevat een grote plattegrond van het gebied, waarin specifiek de namen van deelnemende gemeenten in de activiteiten van een van de drie hotspots binnen Logistics Valley worden genoemd.  Logistics Valley vertegenwoordigt er de logistieke hotspots Rivierenland, Nijmegen en Liemers-Achterhoek, die samen de Gelderse transportcorridor vormen richting het Duitse achterland en richting Zuid-Europa. Voor Logistics Valley is projectleider Wilfred Backers aanwezig. Hij is voor het beantwoorden van nadere vragen  of extra informatie tevoren al bereikbaar op info@logisticsvalley.nl.
 
Provada is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends en innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert de vakbeurs een maximale beleving op de beursvloer. Maar er zijn ook virtuele seminars en bijeenkomsten an verbonden. Meer dan 26.000 vastgoedprofessionals bezoeken Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden.