Logistieke Roadshow Kids krijgt een vervolg in september 2023

Logistieke Roadshow Kids krijgt een vervolg in september 2023
Sinds een aantal jaren bezoekt de Logistieke Roadshow vele middelbare scholen in heel Nederland. Eind maart vond de start plaats van een pilot op basisscholen bij basisschool Klein Heyendaal in Nijmegen.

Een week lang zijn de bovenbouwleerlingen van maar liefst vijf verschillende basisscholen in de regio bezocht. Speciaal voor deze doelgroep is er een interactief en aansprekend programma samengesteld. Hiervoor is de samenwerking opgezocht met influencer Rutger Vink.

Het doel van deze pilot is om leerlingen al op jonge leeftijd te laten zien hoe belangrijk logistiek is in het dagelijkse leven en dat het bovendien ontzettend leuk is om in de sector werkzaam te zijn.

Tijdens de Logistieke Roadshow Kids ervaren leerlingen door middel van vier verschillende challenges wat er allemaal komt kijken bij logistiek. Voordat ze beginnen aan de challenges ontvangen zij een digitale briefing van niemand minder dan Rutger Vink. Iedere challenge brengt hen dichter bij het einddoel en daarmee de oplossing voor het vraagstuk van Rutger.

De pilot was een groot succes en krijgt een vervolg in de week van 4 tot en met 8 september 2023!