Logistieke Roadshow naar Liemers-Achterhoek

Logistieke Roadshow naar Liemers-Achterhoek
Afdelingsleider Robert van Galen van Lingecollege Tiel (waar de truck stond) , sponsor Ralph Hoefman (TB Trucks) en Frank Engelbart van Logistics Valley Rivierenland droegen de trailer symbolisch over aan Jörgen Groeneveld, voorzitter Logistics Valley Liemers-Achterhoek, Erik Weijers van het Graafschap College en Maria Zappeij van Rabelink.
Voorzitter Groeneveld: “Ik hoop en geloof dat de leerlingen door hetgeen ze bij de Logistieke Roadshow doen en zien, nog tastbaarder krijgen wat logistiek is. En vooral hoe leuk het kan zijn en is. En dat er leuke opleidingen zijn voor veel beroepen in onze sector. Waarschijnlijk zijn al die leerlingen nog nooit zo dichtbij de logistiek geweest. Het besef moet gaan leven dat deze zo belangrijke sector bestaat.”
De aftrap van de Logistieke Roadshow is maandagmorgen op het Graafschap College in Zevenaar. Hij gaat die week nog naar Winterswijk, Aalten, Silvolde, Doetinchem, Zutphen en Vorden. Bijelkaar maken in Gelderland meer dan 2000 leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis met de logistiek.