Logistieke Roadshow: presenteer je bedrijf aan scholieren

Logistieke Roadshow: presenteer je bedrijf aan scholieren
Ondernemers kunnen zich presenteren op of bij de Logistieke Roadshow voor scholieren in de regio Rivierenland. Er doen vijf middelbare scholen mee in Tiel, Druten, Culemborg, Geldermalsen en Zaltbommel. Meedoen als ondernemers kan ter plekke, door het geven van masterclasses of door bedrijfsbezoeken mogelijk maken.
De Logistieke Roadshow toert in week 40, vanaf 3 oktober, door de streek. Regionaal contact is docent Nikki van der Burgt van ROC Rivor, die de planning van programma-onderdelen verzorgt. Ze is bereikbaar op nikkivanderburgt@rocrivor.nl of op 0641233928.
De Logistieke Roadshow komt met een speciaal ingerichte trailer nar de afgesproken locaties. Er zitten zogeheten challenges in die óf buiten óf in de trailer zelf door teams van de scholen moeten worden volbracht. De beste teams ontvangen prijzen na afloop van de Roadshow. De Roadshow wordt op locatie begeleid door een team bestaande uit vier spelbegeleiders, één coördinator en één presentator. De Logistieke Roadshow wordt kosteloos aangeboden aan de scholen en is een initiatief van Logistics Valley, met steun van Provincie Gelderland.
 
Tijdens de Logistieke Roadshow maken leerlingen kennis met de logistieke sector om hen zo te interesseren voor een toekomst binnen de logistiek. Het thema van deze editie luidt: ‘The trip of your drip’. Wat in straattaal ‘de reis van jouw merkkleding’ betekent. De logistiek rondom merkkleding staat tijdens deze roadshow centraal. De faculteit Logistics Management van de HAN sluit tijdens de Roadshow aan. Ook wordt een nog nader te contracteren influencer verwacht.