Na de Roadshow: bedrijfsbezoek voor scholen

Na de Roadshow: bedrijfsbezoek voor scholen
De Logistieke Roadshow heeft ook een afterparty: bedrijfsbezoeken door scholieren. De Logistieke Roadshow op de scholen werd voorafgegaan door gastlessen op Rivierenlandse scholen. Vijftien partners van Logistics Valley Rivierenland hebben zich gemeld.
Het tekent de betrokkenheid van bedrijven bij onderwijs, en tegelijkertijd de wens om de sector bekender te maken. Logistiek en transport vormt een grote werkgever in het rivierengebied en is een van de economische pijlers waar de samenwerkende gemeenten beleid op inzetten. Steun van het regioplatform RW-POA bij de Roadshow is één van de effecten daarvan.
Bedrijfsbezoeken kunnen worden aangevraagd bij nathalie@logisticsvalley-rivierenland. Zij sluist die verzoeken dan door naar de ondernemers. De volgende logistiekers zijn te bezoeken, er zit er altijd wel één in de buurt van een school:
Welkom voor excursie bent u bij: Van Geffen Transport Hedel , Van Helten Transport Geldermalsen, Lidl DC Tiel, Van de Kamp Transport Druten, Mainfreight Zaltbommel, Simon Loos Tiel en/of  Geldermalsen, Vonk en Co Tiel, Fruitmasters, Geldermalsen, Mol Cargo Tiel, Herbert Sas Transport Dreumel, Van den Haak/Transmission Geldermalsen, CTU Tiel, Van Oort Transport Eck en Wiel, G. Blom Transport Eck en Wiel, G. van Doesburg Zaltbommel.