Nieuwe module Middenkaderopleiding in startblok

Nieuwe module Middenkaderopleiding in startblok
De middenkaderopleiding Logistiek van Logistics Valley had in juli een kennismakingsbijeenkomst voor de nieuwe module Bedrijfsvoering.
Zoals practor beroepsonderwijs Sjoerd Wensink zei: ‘om je een gevoel te geven voor de stijl van lesgeven en als voorproef op de inhoud’.
Projectleider Elise Gerritsen van LV-R leidde de bijeenkomst in, die was vastgemaakt aan een reguliere opleidingssessie van de module Managamentcommunicatie. “Deze module geeft je recht op een hbo-certificaat, wat je kunt gebruiken wanneer je zou besluiten een complete opleiding op hbo-niveau te gaan volgen. Ook de begeleider van de opleiding, ROC-docent Bauke Felix, en de HAN-docent Ruud van de Garde (v.l.n.r op foto) waren aanwezig. Van de Garde: “We gaan een bepaalde theoretische vaardigheid leren, die je meteen kunt toepassen in je bedrijf. Je leert tactisch en strategisch omgaan met vragen die op je af komen in je bedrijf, waarbij je je de vraag stelt wat je in de lopende processen zou moeten veranderen. Het gaat niet alleen over wat er nu op je af komt, maar ook over de vaardigheid vooruit te kijken en daar vast aan te gaan werken. Dat geeft je een voorsprong als de waargenomen verandering moet worden doorgevoerd.”
Aanmelden kan nog, de lessen beginnen in september: elise@ logisticsvalley-rivierenland.nl.