Nijmegen On Stage

Nijmegen On Stage
Bij regio Nijmegen On Stage maken VMBO-ers kennis met beroepen. In persoonlijke ontmoetingen met beroepsbeoefenaren leert de leerling meer over het vak of beroep van een professional. 

Vmbo-leerlingen moeten op jonge leeftijd al belangrijke keuzes maken. Docenten spelen daar een belangrijke rol in, maar kunnen dat niet alleen. Ook ouders en ondernemers kunnen hier aan bijdragen.
En bij On Stage wordt dat op een feestelijke manier gedaan, want denken over je toekomst mag een feest zijn. Vakfocus en toekomstperspectief is ook een motivatie voor jongeren tijdens de middelbareschooltijd. 

Het Beroepenfeest van regio Nijmegen On Stage vindt op dinsdag 21 maart 2023 plaatsvinden bij De Vasim in Nijmegen.
Daar worden afspraken gemaakt voor een werkbezoek op de Doe Dag op donderdag 6 april. De Doe Dag vindt plaats in het bedrijf, op de werkplek van de beroepsbeoefenaar. Ter voorbereiding krijgt de leerling op school onder andere een training over netwerken en het onderhouden ervan.

Wilt u meehelpen toekomstdromen van jongeren waar te maken? Dat kan door mee te doen als beroepsoefenaar of matchmaker. Belangrijke data:
  • 28 februari:     Informatiebijeenkomst/briefing beroepsbeoefenaren en matchmakers
  • 21 maart:        Beroepenfeest
  • 6 april:             Doe Dag Werkbezoeken

Direct naar de pagina van NIjmegenOnStage  of bekijk de flyer.