BCTN gastbedrijf bij de eerste Ontbijtsessie van 2021

BCTN gastbedrijf bij de eerste Ontbijtsessie van 2021
6 oktober was het zover; de eerste ontbijtsessie van 2021 kon eindelijk fysiek doorgaan. Het was even wennen om elkaar weer echt live te treffen, maar zeker weer de moeite waard.

BCTN was deze keer het gastbedrijf en heeft, ondanks de beperkte beschikbare ruimte, prima invulling gegeven aan deze ochtend. De deelnemersgroep werd in tweeën gesplitst. De eerste groep begon met een rondleiding op de containerterminal, met  tekst en uitleg van John van Heumen. Wat gaaf om zo dicht bij de terminalkraan te komen en te zien hoe de containers geladen en gelost worden aan de enorme kade. Vooral de enorme aantallen aan containers die dagelijks af en aankomen per trailer en schip heeft menigeen versteld doen staan.  (bron: Drônebeelden BCTN)
Marco Witte nam de andere groep mee in een mooi en inspirerend verhaal over de kansen voor het water. We kunnen met zekerheid zeggen dat men na de presentatie versteld staat van wat er allemaal mogelijk is qua logistiek over het water.

Mooi om te zien hoe ambitieus BCTN hier in staat en hoe gedreven onze gastheren zijn in het overbrengen van deze materie. Het perfect verzorgde ontbijt, de enthousiaste gastheren en gastdame en het mooie programma maakte het zeer slechte weer meer dan goed.
Al met al een zeer natte, maar geslaagde eerste editie van dit jaar.
 

Op 24 november vindt de volgende editie plaats. We zijn te gast bij Koeltrans Angeren BV.  Gunther Maters zal jullie rondleiden in de nieuwe vestiging van Koeltrans en Harmen Stremler neemt jullie mee in een inspirerend verhaal over “hoe gaan vervoerders commercieel om met de tarieven 2022”. De uitnodiging hiervoor is zeer enthousiast ontvangen. Het maximale aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Uiteraard vindt deze bijeenkomst plaats met in achtneming van de Coronamaatregelen.
 
BCTN gastbedrijf bij de eerste Ontbijtsessie van 2021