Terugblik Masterclass Roadshow bij HAVO-scholen

Terugblik Masterclass Roadshow bij HAVO-scholen
Ontzettend leuk om totaal 6 masterclasses te geven op 4 diverse scholen dit jaar. Ik ben geweest bij Citadel in Lent, OBC in Elst, Lorentz in Arnhem en Olympus in Arnhem. Met als doel natuurlijk de logistiek onder de aandacht te brengen, en vooral ook meegeven dat we in de logistiek veel meer mensen nodig hebben dan alleen Chauffeurs.

Het was een mix van activiteiten in 1 lesuur, Kahoot Quiz, dilemma’s, interessante filmpjes en mijn eigen verhaal als ondernemer en uitleg geven waarom de transport en Logistiek sector zo leuk maar vooral ook divers is.

Alle klassen waarvan dus 4x Havo 4, waren geïnteresseerd, deden goed en leuk mee en waren uiteindelijk enthousiast. Kortom; ik kijk terug op wederom een erg leuke ervaring om een masterclass te kunnen en mogen geven, en ben geïnspireerd en gemotiveerd door de leuke interactie met de klassen. Als dit geen toestroom naar de logistieke opleiding oplevert ?
Eén van de dilemma's waar de leerlingen over zich moesten buigen, waarbij het antwoord niet voor iedereen even duidelijk was:

Dilemma-1De-reis-van-jouw-kleding