VWLD verhuurt distributiecentrum in Huissen aan Hoevers Groep

VWLD verhuurt distributiecentrum in Huissen aan Hoevers Groep
Hoevers Groep
Hoevers groep, opgericht in 1924 is een third party logistics dienstverlener. Met de voorgenomen verhuizing consolideert Hoevers haar verschillende warehouses in de regio Arnhem en zal vanaf deze nieuwe locatie verschillende klanten gaan faciliteren.

Het nieuwe onderkomen van Hoevers zal een totale oppervlakte krijgen van ca. 25.000 m² inclusief kantoorruimte en wordt met de installatie van een all electric verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen en een BREEAM excellent certificaat een duurzame ontwikkeling.

Hoevers Groep zal per oktober 2022 haar huidige activiteiten vanuit Arnhem naar Huissen verhuizen.
De locatie
Begin 2021 kocht VolkerWessels Logistics Development (VWLD) een stuk grond van bijna 4 hectare groot op bedrijventerrein Agropark II te Huissen in de gemeente Lingewaard. De architect van het project is Leferink architecten en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels opgestart en in handen van VolkerWessels onderneming Systabo. VWLD is commercieel bijgestaan door Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met Bridgegap.

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft de langjarige huurovereenkomst gesloten met Hoevers Groep voor haar nieuwe distributiecentrum in Huissen, strategisch gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Prins van VolkerWessels via +31 65 159 24 84 of iprins@volkerwessels.com.
 
Over VolkerWessels Logistics Development
VolkerWessels Logistics Development, een onderneming van VolkerWessels, ontwikkelt logistiek en bedrijfsmatig vastgoed vanuit de behoefte van de gebruiker. Door samen te werken met strategische partners en gebruikers van logistiek vastgoed realiseren wij innovatieve projecten voor onze klanten. Ons uitgangspunt is een gedegen voorbereiding met een efficiënt en duurzaam ontwerp waarbij altijd de gebruiker en zijn operatie centraal staat. Voor meer informatie bezoek onze website www.vwld.nl