Zero-emissies zones vanaf 2025

Zero-emissies zones vanaf 2025
Vanaf 2025 krijgt Nijmegen 3 zero-emissiezones, namelijk in de Binnenstad, Hof van Holland en Heijendaal. Hier mogen ondernemers dan alleen met bestelbussen en vrachtwagens zonder uitstoot rijden. Het is belangrijk voor u als ondernemer om dit te weten en hier rekening mee te houden. Wat betekent dit voor u? Hoe zit het met uw wagenpark? Of wilt u overstappen op een elektrische bestel-/vrachtwagen en hoe zit het dan met opladen? Laat u niet verrassen en begin op tijd.

Gratis adviesgesprek met adviseur Tim Wille
Wilt u advies over hoe u zich het beste kunt voorbereiden? Neem dan contact op met de zero-emissie adviseur Tim Wille. Hij is uw eerste aanspreekpunt en adviseert u over de mogelijkheden om met uw bestelwagen over te stappen op elektrisch vervoer. Maar ook over laadpalen, subsidies of uw vervoer anders te regelen. Mocht het nodig zijn dan brengt hij u in contact met de logistiek makelaar of een andere collega voor specialistische kennis. 

Een gratis adviesgesprek inplannen
Stuur een mail naar zero-emissie@nijmegen.nl . Vermeld in de mail de naam van de onderneming, voornaam, achternaam, telefoonnummer mobiel, aantal bestelwagens en een korte omschrijving van de vraag. 

Meer informatie
Kijk op nijmegen.nl/zero-emissie voor meer informatie. Bekijk hier ook de 4 interviews van ondernemers over hoe zij zich voorbereiden. Tip: doe de kentekencheck op de website en kijk tot wanneer uw voertuig de zone nog in mag.