Logistiekdag 2019, 7 februari 2019 in Tiel

30-11-2018 -

Graag herinneren wij u aan het topcongres Logistiekdag 2019 te Tiel, waar Logistics Valley als trotse hostingpartner prominent aanwezig zal zijn. Samen zetten we onze logistieke hotspot op de kaart. Daar hebben we u voor nodig! Inschrijven kan als gewaardeerde relatie nu met korting.

Op 7 februari praten 200+ (regionale en nationale) verladers, SC directeuren en topondernemers uit de logistiek verder over de toekomst van de sector. Inspiratie, netwerken, toekomstvisies en praktische handvaten staan centraal binnen het thema “Innovatie in de versnelling”.

Een uniek netwerkmoment met een ijzersterk programma. U hoort o.a.:
•  Prof. dr. Jack van der Veen, Nyenrode Business Universiteit
•  Daniel Gebler, Picnic
•  Katrin Zeiler, DHL Innovation Center Americas
•  Diederik Brand, Samsung SDS
•  Roel Megens, Blokker Retail Logistics
•  Marc van het Bolscher, Smurfit Kappa Parenco
•  Gretta Schoonderbeek, Essity
•  Nick van Sante, Sligro Food Group
•  Pauwel Wiertsema, COO Benelux HelloFresh
•  Stel zelf een programma op maat samen via www.logistiekdag.nl!

Als gewaarde relatie van Logistics Valley mogen we u nu €100 relatiekorting aanbieden. Samen staan we sterk en vertegenwoordigen we onze regio binnen de Nederlandse logistieke sector. Zorg dat u erbij bent! Schrijf in via www.logistiekdag.nl ovv code LVR100 – en graag tot 7 februari in Tiel!


Praat mee met 200+ collega’s over de toekomst van de logistiek op hét congres en netwerkevenement van het jaar!
Op donderdag 7 februari 2019 vindt de 4e editie plaats in Tiel. Binnen het thema “Innovatie in de versnelling” staat dit event in het teken van de toekomt van de sector. Praat u ook mee?

De Logistiekdag is het jaarlijks terugkerende topcongres waar 200+ logistieke directeuren, SC managers en specialisten samenkomen.
Een uniek netwerkevent waar toonaangevende verladers hun visie delen op logistieke vraagstukken en waar topbestuurders het gesprek aangaan over de toekomst van de logistiek.
Een programma op maat:
Dit jaar gaan we nóg verder de diepte in met verschillende themacongressen toegespitst op ontwikkelingen binnen de sector.

Welke trends beïnvloeden onze SC’s? Welke rol spelen data sharing, blockchain en IoT? Inzetten op multi- en synchromodaal: keuze of een must? En hoe gaan we om met transformaties in warehousing, fulfillment en distributie?

Praat mee binnen de volgende interactieve sessies:
T1 Digitale Transformatie
T2 Multimodaal & Duurzaam
T3 Warehousing & Distributie
T4 Future Supply Chain

Voor meer informatie of wanneer u zich voor deze dag in wilt schrijven klikt u op deze link of op het logo van Logistiekdag 2019.

« Terug
×