Agenda

In deze agenda kunt u de activiteiten zien die het Logistiek Expertise Centrum zelf organiseert zoals netwerkbijeenkomst en bedrijfsbezoeken maar u kunt hier ook de landelijke en Europese events bekijken. Denkt u daarbij aan de NDD, Provada, etc.

Als u een belangrijk evenement mist in onze agenda dan kunt u altijd een publicatieverzoek indienen bij ons secretariaat. Neem gerust contact op!

28
Nov

Logistiek Café 28 november 2018

Het LEC Regio Nijmegen nodigt je graag uit voor het laatste Logistieke Café van het jaar op woensdag 28 november vanaf 17.00 uur bij Hotel Nimma. Met het doel om de logistieke markt actiever te betrekken bij alle innovaties en andere ontwikkelingen binnen de branche.
07
Feb

Logistiekdag 2019, 7 februari 2019 in Tiel

Praat mee met 200+ collega's over de toekomst van de logistiek op hét congres en netwerkevenement van het jaar!
Op donderdag 7 februari 2019 vindt de 4e editie plaats in Tiel. Binnen het thema "Innovatie in de versnelling" staat dit event in het teken van de toekomt van de sector. Praat u ook mee?
29
Nov

Brandstof voor de toekomst! 29 november 2018

Wij nodigen u graag op 29 november 2018 uit voor de bijeenkomst brandstof voor de toekomst! Een middag waarbij u alles te weten komt over duurzame brandstoffen voor uw transport, zoals Liquid Natural Gas (LNG), elektrisch transport, waterstof en biobrandstoffen.
31
Oct

Logistiek Café 31 oktober 2018

Het LEC Regio Nijmegen nodigt je graag uit voor de nieuwe editie van het Logistieke Café op woensdag 31 oktober aanstaande vanaf 15.00 uur bij Hotel Nimma. Met het doel om de logistieke markt actiever te betrekken bij alle innovaties en andere ontwikkelingen binnen de branche.
27
Jun

Logistiek Café 27 juni 2018

Het LEC Regio Nijmegen is weer gestart met het organiseren van logistieke cafés om de logistieke markt actiever te betrekken bij alle innovaties en andere ontwikkelingen binnen de branche. Tijdens het logistiek café van woensdag 27 juni aanstaande zullen wij gezamenlijk terugblikken op Start Moving, de open dag van 2 juni.
02
Jun

Open Dag Logistieke Bedrijven – Bijsterhuizen

Op 2 juni a.s. organiseert het LEC Regio Nijmegen als onderdeel van...
28
Mar

Logistiek Café 28 maart 2018

LEC Regio Nijmegen is weer gestart met het organiseren van logistieke cafés om de logistieke markt actiever te betrekken bij alle innovaties en andere ontwikkelingen.
20
Feb

Logistiekbeurs Kalkar

Op woensdag 21 februari kunt u getuige zijn van wedstrijden van Duitse en Nederlandse studenten uit logistiek opleidingen, waarin zij samen logistieke problemen moeten oplossen. U kunt kennis nemen van de bevindingen van een onderzoek naar ontwikkelingen in de logistiek naar aanleiding van een onderzoek door het KBA uit Nijmegen.
×