Save the date voor Meet Up Food, Logistics en Sustainability

08-01-2019 -

Save The Date:

Graag nodigen wij u uit voor de Meet Up Food, Logistics & Sustainability op woensdag
23 januari 2019 bij de Cornelissen groep, Hogelandseweg 41 te Nijmegen. De toegang is gratis. Reserveer deze datum in uw agenda!

Meld je aan bij greencapital@nijmegen.nl 

> bekijk dit bericht in je browser < 

 

Programma

15.00 uur   Ontvangst

15.30 uur   Welkom door dagvoorzitter Pieter van Ree (Nijmegen      Green Capital)

15.35 uur    Wethouder Monique Esselbrugge over uitdagingen en kansen voor de Nijmeegse economie en hoe de gemeente daar samen met ondernemers aan wil werken.

15.45 uur     ‘Toekomst van food en logistics in onze regio’: keynote van Marcel Michon (Buck Consultants).

16.15 uur     ‘Zo groen kan het zijn’: Peter Leegstraten (Ahold) & Mark van der Drift (Cornelissen) over ketensamenwerking in  verduurzaming.

16.45 uur     Live Demo duurzame logistiek op het terrein van Cornelissen.

17.15 uur      Netwerkborrel met stellingen van Sigrid Helbig (Economic Board), Gerard Jansen (Logistiek Expertise Centrum Regio Nijmegen) en Birgit Hendriks (Binnenstadservice Nijmegen).

18.00 uur    Afsluiting


                               Meet Up:

In de regio Arnhem-Nijmegen en Wageningen willen we excelleren op duurzame logistiek en agrofood. Via The Economic Board, het LEC regio Nijmegen en de Logistics Valley wordt daar al stevig op ingezet.

Het idee voor de Meet Up is afgelopen jaar ontstaan in het kader van Nijmegen European Green Capital en staat tevens in het teken van de voorbereiding van de nieuwe economische visie voor de stad.

 

 

« Terug
×