Summit Ketenregie | 19 november 2019

28-05-2019 -

Namens LEC Regio Nijmegen nodigen wij u uit de summit ketenregie gratis bij te wonen. 

U moet uzelf wel even aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Wij hopen u te mogen ontmoeten op deze interessante logistieke dag.

Met vriendelijke groet,

Gerard Jansen
Projectmanager LEC Regio Nijmegen 


Beste logistiek dienstverlener,

Graag wil ik je uitnodigen voor onze jaarlijkse Summit Ketenregie. Dit jaar is het evenement op 19 november in Nijmegen, in de voormalige fabriek van Honig.

Met dagvoorzitter Tom van ’t Hek wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ketensamenwerking in de logistiek. Een thema waar in algemene zin veel over wordt gesproken. Tijdens de komende summit zoeken we met verladers, vervoerders en experts verdieping aan diverse discussietafels.

Tijdens een paneldiscussie gaan onderstaande gasten in gesprek over zero emissie stadsdistributie en het belang van ketensamenwerking: Wouter Moll – Directeur Amsterdam Logistic Cityhub (ALC) 
Marcel Michon – Consultant Regional Economic Development & Infrastructure  
Mariëlle van Spronsen – Programmamanager Duurzaamheid van PostNL en ambassadeur Lean & Green
Daarnaast is er nog een special guest, Timo Huges, voormalig NS-directeur en huidige CEO van H&S Group. Doel van de summit ketenregie is het uitwisselen van kennis en ervaring.Graag hoor ik van je of je op 19 november onze gast wilt zijn. Naderhand ontvang je meer achtergrond en een uitgebreider programma. Het evenement begint met een inloop om 13.45 uur. De afsluiting is met een buffet vanaf 18.00 uur. 

Met vriendelijke groet,
Heres Stad
Hoofdredacteur Logistiek

Het programma

« Terug
×