Topsector Logistiek Congres | 9 september 2020

20-04-2020 -

Bent u erbij op 9 september?
Op 9 september 2020 vindt het Topsector Logistiek Congres plaats! Hét moment voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de nieuwste inzichten en oplossingen voor een concurrerende én emissieloze logistiek in Nederland. Indien het vanwege coronamaatregelen niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen, dan vindt het congres online plaats. Reserveer deze datum daarom in uw agenda.

De verschillende facetten van logistiek
De wereld kan niet zonder logistiek. Hoe belangrijk de logistiek is voor andere sectoren, zoals de zorg en de voedselketen, maakt de coronacrisis momenteel duidelijk zichtbaar. Tegelijkertijd merken we ook de kwetsbaarheden. Beide versterken de noodzaak om logistieke processen anders en slimmer te organiseren. Ook het Klimaatakkoord vraagt om innovatieve oplossingen in de logistiek. Tijdens het Topsector Logistiek Congres delen bedrijven, onderzoekers en overheden de laatste kennis, ervaringen en oplossingen op het gebied van logistiek met elkaar.

De volgende thema’s en domeinen staan centraal tijdens het congres. Bij welk thema en domein sluit uw voorstel het beste aan?
Thema’s: Ketenregie, Duurzame logistiek en Datagedreven logistiek
Domeinen: Steden, Multimodale transportcorridors en knooppunten en Logistieke ketens (supply chains)

Meer informatie?
www.topsectorlogistiekcongres.nl

 

« Terug
×